Onze dienstverlening bestaat uit executive search opdrachten, werving & selectie en interim opdrachten. Wij denken niet in branches, maar in specialismen. Wij richten ons op de langdurige relatie, waardoor wij contacten hebben met een breed scala van opdrachtgevers en kandidaten.

HR

Bijna iedere organisatie heeft een HR-professional in dienst. Van start-up tot multinational. Van profit tot non-profit. Omdat wij contacten hebben in uiteenlopende branches, hebben wij een groot netwerk van HR professionals in heel Nederland. Wij volgen de ontwikkeling van ons netwerk en onderhouden onze band. Zo weten wij altijd wat er speelt.

Functies die wij zowel vast als op interim basis bemiddelen zijn: (Senior) HR Business Partner, Recruitment Specialist, Lead HR Operations en Compensation & Benefits Specialist, (Tech/IT) Recruiter.

Meer weten? Neem contact op met Zanna van Roosmalen.

Legal

De wereld voor de Legal professional verandert enorm snel en breidt zich steeds meer uit. Door digitalisering, toename van data, bescherming van gegevens en verplichtingen voor bedrijven wordt de juridische wereld steeds uitdagender.

Functies die wij zowel vast als op interim basis bemiddelen zijn: General Counsel, Manager Legal (Senior) Legal Counsel, Privacy Officer, Compliance Officer.

Meer weten? Neem contact op met Pepijn van Nieuwenhuizen

Finance

Finance is de ruggengraat van een organisatie. Zonder een gezonde financiële kolom kan een bedrijf niet goed functioneren. Onze consultants hebben vele jaren ervaring met het bemiddelen van senior finance professionals.

Zij kennen de markt en volgen nauwlettend de belangrijkste ontwikkelingen. Onze consultants fungeren dan ook als sparringpartner voor opdrachtgever én kandidaat.

Functies die wij zowel vast als op interim basis bemiddelen zijn: CFO, Financieel Directeur, Finance Manager, Business/Financial Control, Senior Accounting & Reporting posities.

Advies New Industries

Vigr New Industries is een adviesbureau in civiel en energie. Ben je een professional in de civiele techniek en wil jij bijdragen aan de energietransitie van Nederland? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar advies in deze branche? Vigr New Industries brengt professional en opdrachtgever samen.

Ben je opdrachtgever?
Kies je voor Vigr New Industries, dan kies je voor de beste professionals die kennis hebben van zaken. Kennisdeling staat hoog in het vaandel bij Vigr: professionals blijven zich verder ontwikkelen door middel van opleidingen en blijven onderling kennis delen, zodat we opdrachtgevers het beste advies kunnen geven. Zo werk je als opdrachtgever samen met de beste consultants. Vanuit kennis of capaciteit op het gebied van BIM, ontwerp, engineering en werkvoorbereiding helpt Vigr je graag verder.

Ben je professional?
Als technische professional kom je in dienst bij Vigr. Je blijft je jezelf ontwikkelen: wij houden je op de hoogte van alle ins en outs van het vak. Professionals komen een keer per week samen om aan projecten te werken en elkaar op de hoogte te houden van eventuele trends in de markt. Wij begeleiden je tijdens je carrière in de energietransitie en tijdens civiele projecten.

Ben jij dé professional in engineering, werkvoorbereiding, BIM of projectbeheersing? Of ben je op zoek naar advies en capaciteit in de civiele techniek of energiebranche? Dan komt Vigr New Industries graag met je in contact.

Data & IT

Bij onze opdrachtgevers in de specialismen Finance, Legal en HR ontstaat steeds vaker de vraag naar specialisten op het gebied van Data & It. Onze relaties zijn continu op zoek naar adequate inzichten die bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen. Om hen te voorzien van goede mensen op dit specifieke vlak hebben wij Daan Stolp aangetrokken. Daan is ervaren in het specialisme Data & IT. Hij volgt de snelle ontwikkelingen op de voet en weet daarom als geen ander de juiste match te vinden.

Vacatures en kandidaten in zijn portefeuille zitten voornamelijk in de richting: Data & Analytics, Business Intelligence, Business & Informatie Analyse, projectmanagement en programma Management.

Meer weten? Neem contact op met Daan Stolp.