Richard Wirschell

Richard Wirschell

Consultant

Richard heeft een diploma in HBO Management, Economie & Recht. Na zijn studie is hij bij de Rabobank begonnen als adviseur Hypotheek & Vermogen. De laatste 16 jaar is hij in de arbeidsbemiddeling werkzaam. Hij weet als geen ander hoe haarfijn de lijnen lopen in de wereld van executive search als het gaat om de vakgebieden Finance, HR en GRC. Vorig jaar heeft Richard zijn NLP opleiding succesvol afgerond. Geen mens is dezelfde en dat is nu net wat hij erg interessant vindt. Met deze opleiding hoopt hij nog meer inzicht te krijgen in zichzelf en de mensen om hem heen. Behalve naar de harde criteria, kijkt hij vooral ook of een kandidaat in de cultuur van een organisatie past. Zijn kracht schuilt in het ontdekken van die soft skills. En in zijn onderbuikgevoel. Niet alles is immers altijd te vatten in criteria, soms geeft intuïtie de doorslag. De match én de mens, daar gaat hij voor!

Als verbinder pur sang ben ik oprecht geïnteresseerd in de mens. Ik wil weten wat de drijfveren achter zijn carrièrekeuzes zijn.’

Wil je meer weten, een keer samen sparren, kennismaken of ontdekken of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan hoort Richard graag van je. Bel of app hem om een afspraak te plannen.  

Neem gerust contact op met Richard Wirschell voor een vrijblijvende kennismaking!