Pepijn van Nieuwenhuizen

Pepijn van Nieuwenhuizen

Oprichter

Pepijn is een groot deel van de dag aan de telefoon. Op kantoor. In zijn auto. ’s Avonds thuis. Hij spreekt live af in zijn nieuwe kantoor in Utrecht of bij de bedrijven op locatie. Hij heeft altijd zijn voelsprieten aan. Hij kent mensen. Hij spreekt beslissers bij bedrijven en instellingen. Hij weet wie beschikbaar is voor een vervolgstap in zijn loopbaan, soms nog voordat diegene dat zelf weet. Hij onderhoudt contacten met talentvolle financials en legal counsels. Zo hoort hij als eerste wat er verandert in de markt, organisaties nodig hebben en speelt hierop in. Pepijn doet hetzelfde, maar toch anders. Hij krijgt unieke executive search en interim opdrachten. Van bedrijven om de exclusieve kandidaat te vinden. En van managers en directies die zich vertrouwelijk oriënteren op een uitdaging waarin zij hun kennis verder uit kunnen dragen. Pepijn verstaat de kunst om de juiste verbindingen te leggen tussen de organisaties en getalenteerde professionals. Vanuit die passie heeft Pepijn - na een intensief en creatief traject - Vigr opgericht.

Op 5 februari 2020 heeft Pepijn van Nieuwenhuizen Vigr opgericht. Pepijn heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

Tien jaar heeft hij functies als adviseur in MKB bij ING Bank en KBC Bank Nederland en als fiscalist bij CROP Registeraccountants en Belastingadviseurs bekleed. Vanuit zijn studies en werkervaring kent hij als geen ander de financiële wereld. Hij heeft brede strategische kennis binnen de financiële en juridische sector en is op de hoogte van de keuzes en uitdagingen waar zij voor staan. Dit vertaalt hij naar rollen en werknemers nodig zijn om processen op te zetten, vorm te geven of efficiënter te maken. Daarnaast voelt hij feilloos aan wat voor type werknemer bij de organisatie past, zodanig dat er ook qua persoonlijkheid een klik is.

Hij identificeert zich met de financiële en juridische professionals, omdat hij er zelf ook één is. De keuze om na tien jaar over te stappen naar de arbeidsbemiddeling in Finance en Legal was gemakkelijk.

Na veertien jaar ervaring in de werving en selectie, detachering en in interim management in Finance, Legal en HR, werd het toen tijd voor iets anders? Pepijn besloot dat het tijd werd voor hetzelfde, maar dan op een eigen krachtige wijze. Het plan voor Vigr was geboren.
 

Neem gerust contact op met Pepijn van Nieuwenhuizen voor een vrijblijvende kennismaking!